Sosyal Medya

Coğrafyamız

Ürdün İhvanı: “Gerçek Terörist Siyonist İşgal Rejimidir”

ABD’nin oluşturduğu koalisyona katılmanın ülke çıkarına aykırı olduğunu belirten Ürdün İhvanı: “Gerçek Terörist Siyonist İşgal Rejimidir”



Ürdün’deki Müslüman KardeÅŸler TeÅŸkilatı, gerçek teröristin Filistin topraklarını gasp eden Siyonist rejim olduÄŸunu belirtti.

Dün (26 Eylül Cuma) toplanan Åžura Meclisi görüÅŸmelerinde, gerçek terörün Siyonist terör rejiminin altmış yıldan fazla süredir Filistin halkına karşı iÅŸlediÄŸi cinayet, katliam, soykırım ve sürgün olduÄŸu ifade edildi.

Ä°hvan Åžura Meclisi, Ürdün’ün Suriye’deki IÅŸid’e karşı Amerika’nın kurduÄŸu koalisyona katılmasını reddettiklerini, böyle bir adımın Ürdün’ün çıkarlarıyla çeliÅŸtiÄŸini hatırlattı.

Radikalizmin, bozulmanın, ifsad ve zulmün bölgedeki dikta rejimlerinden kaynaklandığını belirten Ä°hvan, bize özgürlüÄŸü, kardeÅŸliÄŸi, birlikte yaÅŸama kültürünü, toplumsal barışı asırlarca gösteren Ä°slam’ın ilkeleriyle çeliÅŸen bu tür uygulama ve yönetim biçimlerini reddettiklerine dikkat çekti.

Müslüman KardeÅŸler'in önde gelen birçok lideri daha önce yaptıkları açıklamalarda IÅŸid’i eleÅŸtirirken, bunun bölgedeki rejimlerin yaptığı zulmün doÄŸal bir sonucu olduÄŸunu ifade ettiler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.